Det ble en rolig start på dagen. Frokost kl 7. 
 

God og sunn frokost. 

Holder på å forberede møte i ettermiddag. Dressen har vært en tur under strykejernet…  

Utsikt fra hotellrommet.  

Forberedte meg på hotellet til ettermiddagsmøtet. Vi reiste bortover mot kunden i god tid og fikk tid til en kyllingburger og krølla pommes frites hos Jack in  box. Har ikke vært innom den kjeden siden jeg var i Los Angeles på 2000-tallet.  

 Fornøyd med endelig å treffe kunden. Møtet gikk veldig bra. 

Er innom hotellet en tur for å skifte, før vi reiser ut for å få oss noe tex-mex mat. 🙂 

Fint vær. 🙂 
 

Me var på El Tiempo Cantina. Der er den 17. beste restauranten i Houston i følge TripAdvisor. Det var heilt grei mat, men ikkje fantastisk. Hadde en kyllingfajita på 1/2 pund. Som vanlig var det drøye porsjoner. 

Fremdeles trøtt, så det ble en tidlig kveld.