Litt hektisk avreise fra Yad Vashem. Måtte komme oss avgårde for å nå neste avtale klokka ett. Vi kom fram et par minutter over tida, så det gikk rimelig bra.
Moran fortalt om Hope for Israel sitt arbeid og vi fikk stille spørsmål. Veldig bra det arbeidet de har. Så er det også noen felles tanker med det vi ønsker å gjøre hjemme, men her har de nok kommet lenger i gjennomføringen. Tilslutt så vi en film om ei jente som hadde vært innom arbeidet til HFI.

Etterpå rusla vi ned i Ben Yehuda for å få oss litt mat. Det var nok på høy tid! Når vi var ferdig med å spise hadde jeg noen ærend, så,vi skillt lag. Prøvde å finne meg noen sandaler, men butikken var stengt… Gikk ned Jaffa-gata til Mamilla handlegate. Kjent at jeg begynt å,bli trøtt, så jeg rusla opp på hotellet for å slappe av. Kneet begynner vist å få nok…. Hadde håpet å få ta noen flere bilder.. Ja, ja får heller komme tilbake.

20140612-162446-59086669.jpg
20140612-162445-59085798.jpg

Tor Arvid hjelper kvinne i nøden! Bra jobba. Det er best han selv forklarer hva han gjorde. Spør han!