Nice drive in the blue ridge. Unfortunately I forgot my sd card reader in waynesboro, so I will have to get a new one before posting any pictures.

Lunch in Lynchburg…., we survived… 🙂

Headed back towards Dulles, VA, to be in position for tomorrows activities. Driving through Charlotteville, we passed a thunderstorm, with quite heavy rain. Saw the lightning hit a electricity tower. Quite cool… 🙂

Flott kjøretur i Blue ridges-fjellene. Stort sett veldig bra vei. av og til fikk vi en åpning mellom treeene, så vi kunne se ut over slettene rundt. Desverre glemt jeg minnekortleseren på forrige hotell, så får ikke lagt ut noen bilder i dag. Satser på å få en ny de nærmeste dagene.

Hadde lunsj i Lynchburg.. som vi overlevde. det ble en osteburger på Wendys.

Etter lunsj kjørte vi i retning Dulles, VA, for å være i pososjon til morgendagens aktiviteter. Passerte kraftig regnvær med lyn og torden. Lynet slo ned i en elektrisitetsstolpe rett ved siden av veien…:-)

Ribeye and baked potato