Have been driving from Portland to Acadia National Park and back to Bangor. We took the close loop and ended the trip on Cadillac Mountain. Nice view.
Dinner down the road at Anglers. I settled for Scallops. Lemon Mascarpone cake for dessert. Mmmm. 🙂


Thanks to Tripadvisor we keep finding good restaurants and lodgings.

I dag har vi kjørt fra Portland et stykke bortover Maine til Acadia nasjonalpark. Ganske likt Norge.. Turen endte på Cadillac-fjellet som er det høyeste på Atlanterhaveskysten i USA. Litt kjedelig at det ikke var helt klar utsikt. Noen mente de så Nova Scotia.

Det tok endel timer å kjøre bort så vi stopper i Bangor for natten. Rett nede i veien fant vi en god restaurant som hadde sjømat. Jeg hadde kamskjell, de andre hadde laks og hummer. Nydelig kake med sitron og hummer.

  • Posted from my iPhone

Location:Littlefield Ave,Hampden,United States